Foto op doek

horse-shoe-110987_640

Foto op doek – herinneringen creëren van eeuwigheidswaarde

Foto’s kunnen je huis karakter en een eigen identiteit geven. Foto’s zeggen tenslotte meer dan duizend woorden. Het is de perfecte manier om een bepaald moment te vereeuwigen. Dit kun je uitstekend realiseren door een foto op doek te laten maken. Thuiskomen wordt zo elke dag een feest. Natuurlijk hoef je het niet direct aan je eigen muur in huis te hangen, maar kun je het ook cadeau geven aan iemand die je erg dierbaar is.

Kleuren behouden en je foto’s beschermen

Een foto op doek is goed gelukt als de kleuren zo lang mogelijk worden behouden en de foto zoveel mogelijk wordt beschermd. Daarom worden de ontwerpen op een stevig doek afgedrukt. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste printtechnieken zodat je verzekerd bent van absolute topkwaliteit.

De doeken worden gespannen op een sterk frame. Bij de wat kleinere formaten is dit meestal een houten frame van ongeveer 2 of 3 centimeter. Zeker als je grotere doeken bestelt, is een dikte van 4,5 centimeter aan te raden. Dit zorgt voor extra stevigheid. Uiteraard kun je de kleinere doeken ook op een dikte van 4,5 centimeter laten drukken. Het is maar net wat jij wenst.

Kleine en grote formaten foto’s op doek laten drukken

Je hebt de keuze uit verschillende formaten. Je kunt meerdere kleine foto’s op doek laten drukken, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een doek van ruim 2 meter? Daarmee kun je een grote muur optimaal vullen en bovendien is het een genot om naar te kijken. Wanneer je een lange woonkamer hebt en je bent op zoek naar een mooi decoratiestuk voor aan de muur, dan zijn foto’s op doek natuurlijk de perfecte manier om dit te realiseren. Het is een overweging waard om er twee naast elkaar te hangen of er een soort tijdlijn van kleine foto’s van te maken.

Een haarscherp beeld met sprekende foto’s

Een foto op doek laten drukken is een uitgelezen kans om je woning op te fleuren. De foto’s die op doek worden geprint zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor een haarscherp beeld. Uiteraard doe je dit tegen een scherpe prijs, zodat je een duurzame investering doet voor in de toekomst waar je in het hier en nu van kunt genieten!

Door afbeelding op doek te laten drukken, krijgt elke kamer in een huis een persoonlijk tintje. Een grote foto van je kleintje boven het ledikant maakt dat je met plezier elke morgen je kleine baby of peuter wakker maakt. Een sprekende foto van je partner en jou in de woonkamer brengt de ruimte tot leven. Een beeld dat jullie er altijd aan zal herinneren hoeveel jullie voor elkaar betekenen. Een meerwaarde voor jullie relatie!

Een tweeluik van foto’s op doek laten drukken

Als je er een uniek kunstwerk van wilt maken, zou je de keuze kunnen maken voor een tweeluik. Hierdoor krijgen je foto’s een geweldige uitstraling. Dit is ook een interessante optie als je brede of hoge foto’s wilt opdelen in twee delen. Deze tweeluik zorgt voor een prachtig geheel.

Wil jij herinneringen creëren die zorgen voor een onvergetelijke ervaring in huis? Laat dan de mooiste foto’s op doek drukken en geniet met volle teugen van dit kostbare geschenk!