Foto op mok

foto op mok bedrijfslogo

Foto op mok – origineel en persoonlijk

Wie een origineel en persoonlijk cadeau zoekt, denkt al snel aan een product waarop een foto gedrukt is. Immers, wat is er nu meer persoonlijk dan een eigen foto? Er zijn meerdere artikelen waar je een foto op kan laten zetten. Het eerste wat dan in je opkomt zijn producten die je aan de muur kan hangen. Mooi natuurlijk maar is het ook niet leuk om eens een cadeau te geven die dagelijks gebruikt wordt en wat iets heel anders is dan een vergroting? Dan komt een foto op mok al snel in beeld. Letterlijk, want elke keer als je thee of koffie drinkt kijk je tegen een mooie foto aan. Is er iets beters om een saaie werkdag mee op te vrolijken?

Voor trotse ouders en grootouders

Er is bijna geen betere reden om een foto op één of meerder mokken te laten zetten dan de geboorte of verjaardag van een (klein)kind. Welke Papa, Mama, Oma of Opa wil niet aan de wereld laten zien dat de hummel er is? Of dat diezelfde hummel alweer een jaartje ouder is?

Laat de foto van een dierenliefhebber op een mok printen

mok afbeelding katBestel een foto op mok met de foto van je hond, kat, paard of cavia (of die van een ander). Leuk voor jezelf of om weg te geven. Wie wil er nu niet van een lekker bakje thee of koffie genieten uit een mok met een foto van een geliefd huisdier?

Bruiloft

Wil je dat je gasten je trouwdag blijven herinneren? Geef ze dan een mok met een trouwfoto cadeau. Gevuld met wat lekkers en ingepakt in cellofaan is het een origineel cadeautje voor de bruiloftsgasten.

Een mok voor de jubilaris, bruidspaar of …

Is iemand vijfentwintig jaar bij de zaak of vereniging? Probeer dan een oude foto op te duikelen en verras de jubilaris met een zeer persoonlijk cadeau. Een mok die hem of haar aan de goede oude tijd doet denken. Dit is natuurlijk ook een leuk idee voor een bruidspaar of wanneer iemand met pensioen gaat

Een foto van een mooie vakantieherinnering

mok foto kerstmarktUiteraard is een fotomok ook leuk voor andere foto’s dan portretten. Elke mooie foto is geschikt voor de mok. Hoe leuk is het om op een originele manier aan die fantastische vakantie terug te denken?

Als relatiegeschenk

Een heel ander idee is om en fotomok als relatiegeschenk weg te geven. Met een mooie foto en je bedrijfsnaam blijf je in gedachten van al je relaties. Een praktisch geschenk die niet snel vergeten wordt.

Kerstmokken

Een ander idee is om een gezellige mokkenset samen te stellen waarbij je helemaal in kerststemming komt. Stemmige winterse plaatjes of een leuke kerstfoto maken de warme chocolade met slagroom helemaal af.

Maar ook voor alle andere gelegenheden

Die ene grote vis die de hengelaar trots laat zien. Je broer die vijftig wordt, het examen dat gehaald wordt… Voor zoveel mijlpalen is de fotomok een leuk en origineel aandenken die nog jaren gekoesterd zal worden. Of geef jezelf mooie mok cadeau! De mogelijkheden zijn legio, voor anderen maar ook als aardigheid voor jezelf.

Welke foto is geschikt?

Net als bij elke afdruk is het aantal pixels essentieel. De foto moet groot genoeg zijn wil de afbeelding scherp genoeg op de mok gedrukt kunnen worden. Verder moet je erop letten dat de foto niet de licht of te donker is. Voor het mooiste resultaat gebruik je een foto die mooie heldere kleuren heeft. Behalve natuurlijk wanneer je de mok in zwart-wit wilt.

Hoe onderhoud je de mok?

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je mok genieten. Daarom is het zaak dat je zorgvuldig met het product omgaat. Een ongelukje kan gebeuren en het is en blijft een breekbaar artikel maar met voorzichtig wordt uiteraard vooral het onderhoud bedoeld. Was een fotomok altijd met de hand af. Zet de mok vooral niet in de vaatwasmachine of de magnetron, dit komt de kwaliteit van de print namelijk niet ten goede en moet vermeden worden.