Foto op taart

cat-316990_640

Foto op taart – het perfecte feest

Wat is een feest zonder gebak, niets toch? Feest gaat altijd samen met gebak. Of het nu een verjaardagsfeest, jubileum of huwelijksdag is, bij een feest hoort gebak. Jij kunt een feest een persoonlijk tintje geven door een foto op de taart te laten maken.

Een foto op taart kom je veel tegen bij verjaardagstaarten of ter ere van een bijzondere gelegenheid. Stel je de stralende ogen van je kleine jongen of meisje eens voor als je een gepersonaliseerde taart laat thuisbezorgen tijdens een kinderverjaardag of partijtje. Ze zullen zich extra jarig voelen en bovendien geeft het een feestelijk tintje aan deze bijzondere dag.

Hoe krijg je een foto op een taart geprint?

Een foto op een taart laten maken, werkt vrij eenvoudig. Jij kiest de taart uit die je wilt en je kiest de foto uit die je er graag op wilt laten afdrukken. Dit is niet alleen leuk om te krijgen, maar vooral ook leuk om weg te geven aan iemand. Natuurlijk kies je voor je meest favoriete foto, zodat je met nog meer genoegen een hapje van je gebakje zult eten. Zorg ervoor dat je foto niet een te donkere achtergrond heeft, maar kies voor felle en heldere kleuren.

Hoewel je het misschien zonde vindt om de taart op te eten, kun je de afgedrukte foto gewoon lekker opeten. Deze eetbare fotoprint is ideaal om het perfecte feestje met elkaar te kunnen vieren.

Welk formaat is het meest geschikt?

De taarten zijn in verschillende formaten te bestellen, klein, groot en alles dat daar tussenin zit. Daarmee is er voor elke gelegenheid een geschikte taart te vinden waarmee je zowel jezelf als je gasten een groot plezier kunt doen.

Als je een foto op taart wilt laten afdrukken, kun je dit bijvoorbeeld uitstekend op een A3 formaat bestellen. Deze zijn zeer geschikt voor grote taarten met foto’s erop afgedrukt. Kies de basisvorm die jij wenst, upload je foto en begin direct met ontwerpen. Natuurlijk doe je dit gemakkelijk online, zodat je direct weet hoe jouw taart er straks zal komen uit te zien.

Foto’s op cupcakes en chocoladetaarten

Naast de bekende slagroomtaart is het ook mogelijk om foto’s te laten drukken op bijvoorbeeld cupcakes en chocoladetaarten. Deze cupcakes zijn leuk om mee te geven aan de kinderen als ze de klas gaan trakteren op een lekkernijtje.

Wil jij je mooiste foto’s op chocolade laten printen? Ook dit is mogelijk! Er zijn talloze chocoladetaarten verkrijgbaar waarop jij je favoriete kunt laten afdrukken. Nog nooit was chocolade zo lekker!

Volop genieten van een stukje taart

Welke fotokaart jij ook kiest, taart eten zal nooit meer hetzelfde zijn. Of het nu een slagroomtaart, vlaai, kindertaart of andere feestelijke taart is. Er zijn tientallen taarten waaruit je kunt kiezen die jouw feestje een persoonlijk tintje kunnen geven. Laat je daarom verrassen door de vele mogelijkheden en plaats vandaag nog je eerste bestelling. Als je vandaag een bestelling plaatst, kun je misschien morgen al gaan smullen van deze persoonlijke maar 0-zo-feestelijke taart.